Próbálja ki!Letöltés
Olvassa el!Dokumentáció
Vegye meg!Megrendelés

Az alábbi dokumentáció a régi, 3.0-ás verziójú szoftver kézikönyve.
Az új, készülő verzióban számos helyen jelentős változás történt.
Ezt kérem vegye figyelembe az olvasásánál.
Ha szeretne értesítést kapni az új verzió elkészültekor, iratkozzon fel a hírlevélre.

    « Bevezető Szótár »   

Telepítés

Számítógépes környezet. A program telepítéséhez és futtatásához szükséges minimális számítógép és operációs rendszerigény: Windows ´95 vagy ´98 operációs rendszer, 100 MHz Pentium processzor, 16 MB RAM, 5 MB hely a winchesteren, magyar billentyűzet, egér, monitor, nyomtatáshoz nyomtató, CD olvasó.

Az adatbázishoz ajánlott minimális gépigény: 300 MHz Pentium processzor, 128 MB RAM, 200 MB háttértár.

Telepítés. A szoftver telepítését a CD-n található GXWI300.EXE nevű telepítőprogram indításával kezdheti el. Kövesse a telepítő utasításait: adja meg a célkönyvtárat, ahova a szoftvert telepíteni szeretné, a Start menübe kerülő programcsoportot, majd a végén a Telepítés gombbal indítsa el a telepítést. Ezután a telepítő a szoftver fájljait bemásolja a megadott célkönyvtárba. A telepítés után a Gabry´s XWord programot a Start menüből a megadott programcsoporton belül a Gabry´s XWord menüpontot kiválasztva indíthatja el.

Adatbázis. Az adatbázis használatához a CD-n taláható lexikonokat a telepített program számára importálni kell. Ezt az adatbázis kezelésére használható Lexikon és címszó manager ablakban teheti meg. Kattintson a Lexikonok fülre, majd az Import... nyomógombra. Ezután válassza ki a CD-n található Lexikonok könyvtárban található lexikonokat és indítsa el az importálást.

Eltávolítás. A Start menü / Gabry´s XWord (illetve a telepítéskor megadott programcsoport) / Uninstall menüpontot kiválasztva kezdheti meg a szoftver eltávolítását a számítógépről.

    « Bevezető Szótár »   

Ajánlott oldalak