Próbálja ki!Letöltés
Olvassa el!Dokumentáció
Vegye meg!Megrendelés

Címszó-tár

Ha az alábbi űrlapot kitölti kereshet lexikonok címszava között. Az internetes kereső - a programban lévő keresővel ellentétben - nem támogatja az anagramma és a címszó szavaira történő keresést.

- Mire használható ?

- Ha Ön kedveli a keresztrejtvény-fejtést, de elakad egy rejtvény fejtésében, csak beírja a meglévő betűket és jokerkaraktereket, elindítja a keresést és nagy valószínűséggel az adatbázisból előbukkanó szavak között ott lesz a megfejtés. Ha netán túl bő a felkínált választék, a címszavak alatt megjelenő lexikonnevek a címszó eredetére utal, így biztosan megadja, hogy melyik szó a jó megfejtés.

- Ha Ön keresztrejtvény-szerkesztő, akkor segítsége lehet a szerkesztésben vagy beletekinthet a Gabry´s XWord keresztrejtvény-szerkesztő programhoz adott alap és az internetről opcionálisan letölthető lexikonokba.

FIGYELEM! A keresés az első 10 találatot listázza ki. A listában meghatározás nélkül a teljes címszó jelenik meg. A keresés nem különbözteti meg a kis és nagybetűket. A szoftverben lehetőség van töbszavas címszó szavaira külön-külön is keresni, valamint támogatja az anagrammára történő keresést is. Jelenleg több mint 600.000 címszó között tud keresni.

Címszó keresés

Címszó:

Opció:

Használható joker karakterek:
  ? - egy betű helyettesítése
  * - nulla vagy több betű helyettesítése

Példák:
  *GÁBOR - a Gábor keresztnevű emberek listája
  ??LL???HEGY - hétbetűs nevű hegyek, melyeknek a 3-4. betűi L

Ajánlott oldalak